IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Великобритания може би вече върви към рецесия

Данните за производството, строителството и услугите през май показват низходяща тенденция

08:18 | 30.06.16 г. 3
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Докато Великобритания се подготвя за икономически спад след резултатите от вота около Brexit миналата седмица, страната може би всъщност вече е попаднала в рецесия, коментира CNBC.

Несигурността около това каква сделка британското правителство ще може да сключи с ЕС замени несигурността, с която компаниите се сблъскаха веднага след самия вот. А покрай тези опасения за икономиката, икономическите данни също тръгнаха надолу, както показва графиката.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 17:41 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Европа виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
Тава е
преди 7 години
"кучетата си лаят, а керванът си върви". Прочети речта на Тереза Мей, за да ти се повдигне настроението."Това означава, че борбата срещу изгарянето на несправедливостта, че ако сте роден беден, ще умре средно девет години по-рано от другите"..."Правителството водя ще се ръководи не от интересите на привилегировано малцинство, но от твоята.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 0
serafima
преди 7 години
Ха така! Търсете подходящи и услужливи статии, в които се казва колко зле ще бъде Великобритания след Брекзит. Поддържайте настроението. В никакъв случай не споменавайте за други възможни ефекти, не дай боже благоприятни. Важното е не ние да сме добре, а те да са зле.Как пък евроуправляващите ВЪОБЩЕ не ВДЯНАХА какво се случва и каква е тяхната грешка! Държат се надменно и вироглаво за наша сметка. Ние цъфнахме, та вързахме. Сега ще ни набутат набързо в еврозоната, за да сме изкупителната жертва. Когато искахме, не можеше, не можеше и Шенген толкова години. Вярвате ли на такава политика? Аз не. Живяла съм при партийни порйъчения като икономическа политика преди 1989 г. Сега стана дори по-лошо.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още