IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уволниха шефа на Пристанищна инфраструктура и назначиха на поста заместника му

Основните мотиви за освобождаването са забавяне на работата по съгласуване и реализация на стратегически инфраструктурни проекти

16:42 | 15.10.10 г.
Автор - снимка
Създател
Уволниха шефа на Пристанищна инфраструктура и назначиха на поста заместника му

Генералният директор на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура” Евгений Москов от днес е освободен от поста със заповед на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков, съобщиха от министерството.

Основните мотиви за освобождаването са забавяне на работата по съгласуване и реализация на стратегически инфраструктурни проекти, посочват от транспортното министерство, без да се дават уточнения.

Най-крупните проекти, с които се занимава ДП „Пристанищна инфраструктура“, е бъдещото изграждане на контейнерни терминали във Варна и Бургас.

За нов генерален директор на държавното предприятие е назначен Георги Генчев, досегашен заместник-генерален директор на „Пристанищна инфраструктура“.

Той е завършил Висшето военноморско училище „Н.Й. Вапцаров” и е заемал различни постове в областта на морския транспорт.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:11 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още