IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лидер в маркетинг консултациите пристига в България

Герман Сакристан ще разкрие едни от най-успешните търговски кампании, използващи методите на дигиталния маркетинг в Европа и САЩ

14:00 | 09.11.10 г.
Автор - снимка
Създател
<p>Герман Сакристан, <i>снимка: Интер Контакт</i></p>

Герман Сакристан, снимка: Интер Контакт


Един от най-успешните маркетинг и търговски консултанти в Европа, Герман Сакристан, пристига в България в края на ноември. Поводът е участието му в семинар на тема „Дигитален маркетинг”, който ще се проведе на 25 ноември, в Интер Експо Център.

През последните 10 години Герман разработва стотици маркетинг кампании за пазарите в Европа и САЩ. Умелото комбиниране в тях на различните комуникационни канали - печатна персонализирана реклама, е-мейл маркетинг, онлайн и офлайн реклама и интернет маркетинг го превръща консултант и мениджър на водещи световни корпорации като Kodak и Xerox.

Към момента Герман Сакристан е мениджър бизнес развитие на Kodak и лектор към Европейската академия за директен и интерактивен маркетинг. Участвал е в близо 50 специализирани обучения за продажби и маркетинг.

„Запознах се с Герман по време на негова сесия по директен и интерактивен маркетинг в Лондон”, споделя Цветан Давидков управител на фирма Интер Контакт, организатор на семинара. „Само след няколко примера бях убеден, че българските специалисти заслужават да чуят как Герман и екипът му успяват да достигнат до потенциалните клиенти, да ги убедят, че именно те са правилният избор и да ги накарат отново и отново да избират именно техните продукти и услуги. ”, допълва той.

Според организаторите на предстоящия семинар по Дигитален Маркетинг едни от най-ценните съвети, които ще получат участниците са кое отличава успешните от неуспешните маркетинг мениджъри, защо се провалят маркетинговите кампании, както и рисковете при старта на всяка една търговска инициатива.

Семинарът през ноември ще бъде втората среща на Герман с българските маркетинг специалисти. В началото на тази година той участва в „Е-mail Marketing Masterclass” конференция, на която говори за правилното комбиниране на е-мейл канала с останалите видове маркетинг инструменти.

Повече информация за предстоящия „Семинар по дигитален маркетинг“ можете да намерите в уеб сайта на събитието, на адрес: http://www.digital-marketing-seminar.com.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:27 | 09.11.10 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още