IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Armani отваря хотел в Дубай

Хотелът е първият от веригата Armani Hotels & Resorts, които планират да построят и развият десет комплекса през следващите години

15:25 | 04.01.10 г.
Armani отваря хотел в Дубай
Armani Hotel Dubai, първият хотел плод на сътрудничеството между Джорджо Армани и предприемача Emaar Properties, ще отвори врати през март 2010 година.

Хотелът ще се помещава в най-високата сграда в света – кулата Бурж Дубай (Burj Dubai). Хотелът с марката на Армани е дебютът на Джорджо Армани в областта на хотелиерството и ще е първият от серията хотели и курорти, които ще се появят из целия свят.

Хотелът бе представен като уникално място от висока класа, разкош в обзавеждането и обслужването и обещава да бъде едно от най-атрактивните и изискани места в града.

Резервациите онлайн ще започнат в края на януари тази година.

Отварянето на хотела Armani Dubai ще е последвано от откриването на следващия във веригата хотел в Милано. Други имоти на модния курифей в областта на хотелиерството са първият курорт Armani Resort в Маракеш, почивни къщи и вили в Египет, а в последствие се предвижда разработването на хотелската верига Armani и в дестинации като Ню Йорк, Токио, Шанхай и Лондон.

Armani Hotels & Resorts бе основана през 2005 година със сътрудничеството между Giorgio Armani и Emaar Properties (предприемачът, построил най-високата кула в Дубай). Компанията планира да построи и развие хотели, курорти и почивни къщи и вили в някои от най-посещаваните градове по света. В плановете на компанията влиза откриването на поне десет хотела и комплекса за следващите десет години.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:58 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още