IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Слънчо" АД приключи проект за увеличаване на производствения капацитет

Закупените активи са по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност“

17:48 | 27.06.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

"Слънчо" АД приключи проект за повишаване на производствения капацитет по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност“ с период  на изпълнение от декември 2015 до юни 2017 г., съобщи дружеството чрез Бюлетин Investor.bg.

Във връзка с изпълнението на проекта са закупени устройство за измерване на теглото на пакетчета с прахообразна детска храна на стойност 40 хил. лв., Х-ray детектор за инспекция на детски храни в стъклени бурканчета и детски сокове в стъклени бутилки на стойност 259,9 хил. лв.

Закупена е и машина за групово опаковане на стъклени бурканчета с детска храна и стъклени бутилки с детски сокчета за малко над 318 хил. лв. Дружеството вече разполага с картонираща машина за пакетиране на детска храна тип „пакетче в кутия”, която е закупена за 376,3 хил. лв.

Дружеството притежава и кашонираща машина за пакетиране на кутии с детска храна в кашон тип „дисплей” на стойност 264, 6 хил. лв., както и вертикална машина за пълнене, формиране и затваряне на пакетчета с детска прахообразна храна за 289 хил. лв.

За последен път с акции на компанията е търгувано на 7 април, като от началото на годината книжата поскъпват с над 100%. 

Свързани компании:

Слънчо АД(SLR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:09 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още