IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клуб Investor търси най-важните характеристики на успешното предприемачество

Стартира анкета по повод предстоящата „Дискусия за успешни предприемачи“

12:29 | 31.08.16 г. 4
Автор - снимка
Създател
Клуб Investor търси най-важните характеристики на успешното предприемачество

Представители на средния и малък бизнес у нас - собственици, управители, млади предприемачи, както и студенти с интереси в тази област – ще споделят как са превърнали страстта си в бизнес в новата дискусия на Клуб Investor, посветена на предприемачеството.

Специален гост на „Дискусии за успешни предприемачи“ ще бъде проф. Димо Димов от университета в Бат (Великобритания). Наскоро той бе признат за един от 100-те най-добри професори по предприемачество в света.

Специално за събитието, което ще се проведе на 27 септември от 16 часа в бизнес център Capital Fort в София, Investor.bg провежда анкета, в която изследва най-важните характеристики на успешното предприемачество.

Участниците в Клуб Investor ще дискутират резултатите от проучването, свързани с най-важните умения и качества на успешния предприемач, важността на дигиталната стратегия за развитието на бизнеса, ролята на лидерството и добрите търговски умения, както и факторите за устойчивост на бизнеса.

Всеки може да гласува тук до 17 септември. Петима от попълнилите анкетата ще спечелят безплатен билет за събитието.

За актуална информация за предстоящата дискусия следете тук.

Клуб Investor.bg се провежда с подкрепата на Първа инвестиционна банка, Optimystica и Американски университет в България. Институционални партньор на Клуб Investor.bg са Елана Финансов Холдинг и Smartmoney.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:05 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 3 rate down comment 0
Hahoto
преди 7 години
ББ привикал трима предприемачи и ги пита:- Оградата за Турската граница ще трябва да се достроява, бихте ли ми дали някакви оферти?Отива предприемачът от Харманли, премерва я, връща се и казва:- Ще ви струва 900 000, 400 хил. за материали, толкова и за труд и 100 000 печалба за мен.Отива предприемачът от Пловдив.- Ще ви струва 700 000, 300 хил. за материали, толкова и за труд и 100 000 печалбата за мен.Третия от София направо казва:- При мен ще ви струва 2 700 000!ББ:- Е как така, вие дори не я премерихте?- Ами така - милион за мен, милион за вас и за 700 хил. ще наемем колегата от Пловдив.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още