IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Лудогорец" възнамерява да получи 1 млн. лева от продажбата на фенартикули

Клубът не спира да работи по реконструкцията на стадиона си, твърди изпълнителният директор Ангел Петричев

16:55 | 08.01.15 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
"Лудогорец" възнамерява да получи 1 млн. лева от продажбата на фенартикули

Българският футболен шампион "Лудогорец" си е поставил за цел да отчете приходи в размер на 1 млн. лева само от продажбата на фенартикули. Според изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев задачата е напълно изпълнима, предава БТА.

По думите на Петричев „Лудогорец“ не се нуждае да продава играчи на всяка цена само и само да докаже, че може да продава. 

„Можем да правим трансфери, но ние имаме добри приходи, и то не само от Шампионската лига. Клубът ни си функционира напълно самостоятелно и има добри приходи и от продажба на търговски артикули. Печалбата ни надвиши очакванията десетки пъти“, казва той. 

Реалните очаквания на клуба са през 2015 г. да отчете малко над 1 млн. лева от продажба на артикули. „Имаме сериозен интерес и от страна на спонсорите.  Така че мога да кажа: нашият търговски отдел си върши много добре работата", добави Петричев.

"Налага се разширение на тренировъчната база, защото вече се задъхваме откъм терени и за съблекални. Ще построим още пет терена на два етапа, както и още една сграда, в която ще има кабинет за обучение, съблекални, възстановителен център“, каза още Петричев.

Той добави, че Лудогорец не спира да работи по реконструкцията на стадиона. Трибуна Моци скоро трябва да добие завършен вид, след като по нея са работили дори и на Коледните празници. „Но е ясно, че стадион Лудогорец Арена няма да бъде готов за мачове от плейофите и груповата фаза на европейските клубни турнири“, пояснява още изпълнителният директор. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:39 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 1
misanthrope
преди 9 години
Аристон препотъчва Ариел :) Става и Бонукс, на 30 градуса
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още