IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Subaru показа новото поколение Impreza

Моделът използва новата платформа Subaru Global Platform

19:04 | 24.03.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Subaru</p>

Снимка: Subaru

Първи снимки на новото поколение Impreza разпространи японската компания Subaru. Те са направени на изложението в Ню Йорк, където ще се състоят премиерите на версиите седан и хечбек на популярния модел. Към момента са налични снимки само на седна във версия Impreza Sport, като се очаква хечбекът бе бъде представен по-късно днес.

От кадрите става ясно, че серийната Impreza е много близка до концепцията, която видяхме миналата година. Дизайнът обаче е леко смекчен, като продуктовият модел изглежда не толкова агресивно и футуристично.

Салонът също е напълно нов, като залага на сходно разположение на уредите с настоящата версия на Impreza. Впечатление прави големият централен дисплей на инфо-системата, както и допълнителните дисплеи в горната част на централната конзола и на арматурното табло. Промяна има и при използваните материали, които са с по-високо качество, сочи информацията.

Най-голямата новост при модела е архитектурата. Това е новата глобална платформа на японската марка Subaru Global Platform, която подобрява структурната здравина на автомобила с до 100% спрямо настоящите модели. Шасито предлага също така значително подобрение по отношение на шума и вибрациите, както и по-щедри размери на салона.

Информацията към момента е ограничена, като се очаква в близките дни да бъдат изнесени детайли за размерите и задвижващите агрегати на новото поколение Impreza. Очаквайте също така подробности за версията хечбек.

Още снимки на модела вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:36 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още