IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото BMW М5 ще бъде с 626 к.с.

За първи път седанът ще се предлага и със система 4х4

16:40 | 09.03.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Новото BMW М5 ще бъде с 626 к.с.

BMW усилено тества по пътищата на Скандинавието следващото поколение на седана М5. Изданието Motor1 публикува снимки и разкри информация за модела, който ще излезе на пазара през 2017 г.

Автомобилът е построен на съкратената платформа на новото BMW 7-Series. Благодарение на това новото М5 ще олекне с около 100 кг. в сравнение със сегашния модел. Седанът ще получи двойна решетка на радиатора, спортна изпускателна система, както и модернизирана спирачна система.

Обновен ще бъде и двигателят на автомобила. Настоящият 4,4-литров бензинов V8 вече ще развива мощност от 626 к.с.

По предварителни данни за първи път в историята си BMW M5 ще получи като опция система за задвижване на четирите колела. Неотдавна представител на баварската компания потвърди подобно намерение, като посочи статистиката от продажбите на конкурентите. По-голяма част от техните подобни автомобили са именно със система 4х4.

Настоящето поколение на BMW M5 се предлага с 4,4-литров V8, развиващ 560 к.с. От 0 до 100 км/ч седанът със задно предаване ускорява за 4,3 секунди.

Още снимки вижте в Automedia.bg
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:05 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още