IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никос Ифантидис поема бизнеса на IKEA в България

Ифантидис e в компанията от 16 години

13:33 | 24.08.17 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	Никос Ифантидис. <em>Снимка: компанията</em></p>

Никос Ифантидис. Снимка: компанията

Никос Ифантидис е новият управител на ИКЕА България, който поема управлението на бизнеса на ИКЕА у нас след 16 години работа за бранда на гръцкия пазар.

Никос Ифантидис има общо 20 години опит в управлението и продажбите, като през последните 6 години заема позицията регионален управител и отговаря за трите магазина на ИКЕА в Северна Гърция. 



Кариерата на Ифантидис за шведския мебелен гигант започва като търговски мениджър в първия магазин на марката в Гърция – този в Солун, на който става управител през 2003 г. През 2006 г. поема ръководство на откриването на централния магазин в Атина, на който e и управител до 2009 г. В рамките на ИКЕА той има и натрупан опит като oперативен търговски директор в ресорите логистика, асортимент и комуникации, и oрганизация на интериора.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:04 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 6 rate down comment 2
cido
преди 6 години
Икеа в Букурещ е много по-евтина от Икеа Солун!Както завърши Карефур България ръководен от гръцки собственици, така ще завърши и Икеа България! Икеа са силни в страни като Испания, където мебелите са много скъпи и Икееиа се явява по-евтиния магазин. Но в България мебелите не са много скъпи и Икеа става скъпия магазин....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още