IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Частен съдебен изпълнител разпродава имоти на "Монтаж комплект инженеринг"

Компанията е специализирана в изработването на метални конструкции с индустриално приложение

16:53 | 10.02.15 г.
Частен съдебен изпълнител разпродава имоти на "Монтаж комплект инженеринг"

Частен съдебен изпълнител е обявил на публична продан имоти на „Монтаж комплект инженеринг“ (МКК), става ясно от регистъра на публичната продан. Заявлението е по искане на „Маяк ТМ“.

Обявената начална цена в търга е 2,67 млн. лева. Срещу тях новият собственик ще получи два поземлени имота в столичния район „Кремиковци“. Двата имота са съседни, без материализирана граница помежду им, оградени с обща ограда, с един вход през портал с бариера, изпълнена частично бетонова настилка, индустриален ЖП клон и сондажен кладенец.

Първият е с обща площ от малко над 41 хил. кв. метра и в него са разположени 13 сгради с различно предназначение. Вторият имот е с обща площ от 21,3 хил. кв. метра и в него са разположени складови обекти. Те са ипотекирани в полза на „Уникредит Булбанк“, допълва в обявата си частният съдебен изпълнител.

Справка на сайта на МКИ показва, че дружеството е създадено през 1991 година. Компанията е специализирана в производството на метални конструкции с индустриално предназначение. Сред клиентите й са КЦМ Пловдив, Лукойл Нефтохим – Бургас, както и държавната ТЕЦ „Марица Изток 2“, за който са доставили опорни конструкции и материали за изграждането на сероочистващата инсталация на енергийната компания.

Дали имотите на МКК ще намерят нов собственик ще стане ясно на 11 март 2015 година. За тогава е насрочено отварянето на документите, което ще се извърши в сградата на Софийския районен съд.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:07 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още