IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БенчМарк Финанс пуска иновативен модул за прозрачност на търговията

Скоростта на изпълнение на сделки е под 10 милисекунди, над 99% от лимит поръчките се изпълняват на зададената или на по-добра цена

09:53 | 02.07.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация:&nbsp;БенчМарк Финанс</em></p>

Илюстрация: БенчМарк Финанс

Водещият брокер на валути, стоки и акции БенчМарк Финанс представи иновативен модул Прозрачност, който съдържа детайлна статистика за условията на търговия в платформите BenchMark MetaTrader 4 и MetaTrader 5.

Модулът показва реални данни в дълбочина за валутния спред, бързината на изпълнение на сделките и точността на изпълнение на лимит поръчките за 8 от най-търгуваните валутни двойки.

„Вярваме, че прозрачните условия на търговия са изключително важни за доверието между брокера и клиента и затова решихме да разработим този иновативен модул със статистика и актуални данни”, заяви Валентин Иванов, ръководител на отдел Международни финансови пазари в БенчМарк Финанс.

„Средният спред на EUR/USD в BenchMark MetaTrader е 1.2 пипса, а минималният започва от 0.1 пипса. Скоростта на изпълнение на сделки е под 10 милисекунди, а над 99% от лимит поръчките се изпълняват на зададената или на по-добра цена,” допълни Валентин Иванов.

Новият модул Прозрачност можете да видите тук! 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:14 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още