IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клиентите на БенчМарк Финанс вече могат да откриват реални сметки онлайн

Това ще замени досегашната усложнена процедура, която изискваше от клиента да заверява при нотариус договора или да има електронен подпис

10:09 | 25.01.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Клиентите на БенчМарк Финанс вече могат да откриват реални сметки онлайн

На базата на въведените законодателни промени от 2016 г. БенчМарк Финанс започна да предоставя услугата „Онлайн откриване на реална сметка за търговия”. Това ще замени досегашната усложнена процедура, която изискваше от клиента да заверява при нотариус договора, да притежава квалифициран електронен подпис или да има специален банков документ.

Нововъведението позволява на клиентите да открият реална сметка изцяло онлайн, използвайки компютър, таблет или мобилен телефон.

Процедурата е в рамките само на няколко минути и минава през следните етапи:

-     Попълване на регистрационната форма в сайта;

-     Към формата се прилагат копие на лична карта, както и копие на сметка за комунална услуга или банково извлечение. Копията могат да бъдат сканирани или снимани с мобилен апарат;

-     След попълване на онлайн формата служители на БенчМарк Финанс преглеждат изпратената информация и клиентът веднага получава обратен имейл с потвърждение за откритата сметка, както и с данните за потребителско име и парола за достъп в съответната платформа за търговия. 

„Онлайн  откриването на реални сметки  не е ново за света и беше  време да бъде въведено и  в България. В БенчМарк Финанс клиентите вече могат да открият реална сметка по този нов и по-удобен за тях начин, като спестяват много време и усилия за ходене при нотариус или в банка за изискване на специални документи”, обясни за Investor.bg Петър Кръстев, изпълнителен директор на БенчМарк Финанс.

Клиентите на БенчМарк Финанс могат да се възползват от:

-     Липса на минимален депозит при откриване на сметка.
-     Тесни спредове, започващи от 0.1 пипса за EUR/USD.
-     Моментално и автоматично изпълнение без рекотиране.
-     Безплатен достъп до VPS сървър.
-     Съдействие от опитни пазарни анализатори.

Формата за онлайн откриване на сметка, както и повече информация, може да получите от секцията в сайта на БенчМарк Финанс – „Реална сметка”.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:57 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още