IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BlackSeaChain 2022: Първата двудневна конференция, посветена на блокчейна

Тя ще се проведе на 1-ви и 2-ри септември в черноморския комплекс Златни пясъци

15:55 | 21.07.22 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
BlackSeaChain 2022: Първата двудневна конференция, посветена на блокчейна

През последните години наблюдаваме все по-силен интерес към блокчейн технологиите в световен мащаб - прилагането им от бизнеси - както големи корпорации, така и стартиращи предприятия; разработки на иновативни продукти и услуги; внедряване на специалности в университети и академии, и разбира се все повече регулаторни рамки. Тези тенденции се забелязват вече и на родната сцена. Доказателство за това е първата двудневна блокчейн конференция в България, която има за цел да създаде диалог и успешни партньорства сред блокчейн и криптоекосистемата.

Събитието ще се проведе на живо на 1 и 2 септември в International Hotel Casino & Tower Suites в Златни пясъци.

Конференцията ще има две сцени - за бизнес и за техническа публика и ще събере повече от 40 световно признати блокчейн специалисти - предприемачи и представители на успешни български и чуждестранни компании, опитни блокчейн инженери и програмисти, инвеститори, финансови и данъчни експерти, бизнес консултанти, специализиращи в иновативни технологии, Web 3, NFT маркетинг специалисти и дигитални артисти.

Гостите на събитието ще имат възможност да присъстват на лекции, презентации, панелни дискусии и практически сесии, да почерпят от безценния опит и експертизата на лектори от утвърдени световни компании като Input Output Global (IOG - организацията зад Cardano блокчейн); R3 (организацията зад Corda DLT и Conclave), Fetch.ai, IBM, VMware, Bosch.io, Blockchain for Europe и др.

Освен лекциите на теми като имплементацията на блокчейн технологията в действащи бизнеси, децентрализирани финанси, новите бизнес модели на web 3, тенденции в инвестициите в блокчейн проекти, законови рамки и данъчни класификации на криптоактиви, посетителите ще имат достъп и до специализирани практически уъркшопи.

В допълнение към официалната програма организаторите са се погрижили и да осигурят вълнуващо преживяване за всички посетители със специална изложбена част, нетуркинг сесии и плажно парти.

Повече информация за събитието можете да намерите на сайта: https://www.blackseachain.com.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:22 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още