IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Агенцията по рибарство е с нов изпълнителен директор

Майдън Сакаджиев ще поеме поста от Драгомир Господинов, но мотивите за промяната не са посочени

16:01 | 02.08.13 г.
Агенцията по рибарство е с нов изпълнителен директор

Майдън Сакаджиев беше назначен за изпълнителен директор на ИА "Рибарство и аквакултури", съобщиха от Министерството на земеделието и храните (МЗХ). Промяната в управлението на агенцията идва със заповед на земеделският министър Димитър Греков. 

Подробностите за мотивите за новото назначение обаче не са обявени. Сакаджиев замества на поста Драгомир Господинов, който беше назначен в края на 2011 година. 

От кратката биографична справка става ясно, че новият директор от 11 години работи в структурата като главен специалист "Риболовен контрол" в звеното на ИАРА на Плевен. 

Майдън Сакаджиев завършва висшето си образование в  Университет  по библиотекознание и информационни технологии със степен магистър - специалност „Мениджър на информационната сигурност”.

Придобил е удостоверение за допълнително обучение „Мониторинг, контрол и надзор на рибарството и аквакултурите”. 

Припомняме, че от БСП поискаха оставката на Господинов с мотива, че той е агитирал за Лиляна Павлова по време на предизиборната кампания на ГЕРБ. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:04 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още