IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Депозитите и кредитите приковават вниманието през седмицата

От БНБ очакваме данни за брутния външен дълг към 31 януари 2016 г.

09:12 | 21.03.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Депозитите и кредитите приковават вниманието през седмицата

Депозитите и кредитите приковават вниманието през седмицата, която не е особено богата откъм значими макроикономически данни.

В понеделник (21 март) Националният статистически институт (НСИ) ще публикува данни за индекса на разходите за труд за четвъртото тримесечие на 2015 г.

В първия ден от новата седмица своите Общи събрания ще проведат Слънчо АД, Кепитъл Консепт Лимитед АД и Мадара Юръп АД.

Във вторник (22 март) ще се проведе аукционът за неизползваните права от увеличението на капитала на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ. На аукциона ще бъдат предложени 1 749 110 броя права, срещу които не са записани акции.

Търгът се осъществява посредством въвеждане на пазарна поръчка за продажба на цялото количество неупражнени права от страна на борсовия член, обслужващ увеличението на капитала. Поръчката се въвежда в рамките на една минута от началото на фазата на въвеждане на поръчки на съответния аукцион. Продължителността на фазата на въвеждане на поръчки е от 13:15 ч. до 13:45 ч.

На този ден ще заседават акционерите на Сердика Пропъртис АДСИЦ. 

В сряда (23 март) Българска народна банка (БНБ) ще публикува своята парична статистика за февруари, от която ще разберем повече за привлечените през месеца депозити, раздадените от банките кредити и за дела на лошите заеми.

В четвъртък (24 март) НСИ ще изнесе предварителни данни за индекситe на цените на износа и вноса през четвъртото тримесечие на 2015 г.

В петък (25 март) БНБ ще представи данни за размера на брутния външен дълг в края на януари 2016 г.

В последния работен ден от седмицата синдиците на КТБ ще публикуват редовния доклад за дейността си.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:00 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още