IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

UPS оправда очакванията за приходите и печалбата през третото тримесечие

Оперативната печалба на компанията на американския пазар е нараснала с повече от 10%, което е една от основните причини за добрите резултати

21:26 | 25.10.11 г.
Автор - снимка
Създател
UPS оправда очакванията за приходите и печалбата през третото тримесечие

United Parcel Services във вторник обяви тримесечна печалба, която оправда очакванията и потвърди прогнозата си за рекордни резултати през 2011 г.

Най-голямата куриерска компания в света обяви нарастване на печалбата за третото тримесечие с 14,2% на годишна база до 1,04 млрд. долара, или 1,06 долара на акция. Анализаторите очакваха компанията да отчете печалба от 1,05 долара на акция.

Приходите на компанията се повишиха с 18% до 13,17 млрд. долара, което съвпада с прогнозата на анализаторите, участвали в проучване на Thomson Reuters. 

Оперативната печалба на компанията на американския пазар е нараснала с повече от 10%, което е една от основните причини за добрите резултати.

За тримесечието UPS е доставила 965 млн. пакета, което представлява ръст от 0,7% на годишна база. Спрямо миналата година обемът на поръчките в САЩ остава непроменен, поради забавянето на щатската икономика.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:14 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
lamarin
преди 12 години
Чух че купуват TNT=
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още