IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Билборд излезе на печалба за тримесечието при спад на консолидираните продажби

Приходите от продажби на дружеството за полугодието се понижават с 2,4% на годишна база, но е отчетена печалба в размер на 590 хил. лв. при загуба преди година

17:10 | 12.08.11 г.
Автор - снимка
Създател
Билборд излезе на печалба за тримесечието при спад на консолидираните продажби

През второто тримесечие продажбите на  Билборд АД спадат с 19% на годишна база до 2,438 млн. лв, но е реализирана печалба от 46 хил. лв. при загуба от 248 хил. лв. преди година.

През първото тримесечие на годината компанията отчете повишение от 4,2% при продажбите и ръст от 58% на печалбата.

Приходите от продажби на дружеството за полугодието се понижават с 2,4% на годишна база, показва консолидираният отчет на Билборд, публикуван чрез Бюлетин Investor.bg.

Печалбата на компанията през първата половина на годината е в размер на 590 хил. лв. при загуба от 155 хил. лв. за същия период на 2010 г.

Дружеството развива печатна дейност с базите си в София и Варна и е оператор на Метрореклама, която стопанисва рекламните повърхности в столичното метро.

За последните 12 месеца акциите на Билборд поевтиняват с 8,5% до 0,65 лв. за акция и 9,75 млн. лв. пазарна капитализация.

 

Свързани компании:

Билборд АД(BBRD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:16 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още