IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съветът на директорите на "Топлофикация Бургас" се увеличава на петима души

На извънредно общо събрание на акционерите ще се гласува освобождаването на един от членовете и избирането на трима нови

16:20 | 23.12.21 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Акционерите на „Топлофикация Бургас“ АД ще гласуват трима нови членове на Съвета на директорите на извънредно общо събрание на 24 януари 2022 г.

Това се вижда от покана и материали за общото събрание, публикувани в сайта x3news.com.

Предвижда се и увеличаване на броя на членовете на Съвета на директорите на дружеството от трима на петима, вижда се от поканата.

Акционерите ще гласуват освобождаването на члена на Съвета на директорите на дружеството Ангел Христов Ангелов. Така в управителния орган остават Христин Илиев Илиев и Николай Недялков Батлев. Мандатът им изтича на 18 декември 2022 г., според Търговския регистър.

На общото събрание ще бъдат гласувани нови трима членове в съвета на директорите на „Топлофикация-Бургас“ – Милена Миткова Ангелова, Митко Тодоров Янтекелиев и Ташо Георгиев Кънев, с нов петгодишен мандат.

Предвижда се да бъде определено възнаграждението на Митко Тодоров Янтекелиев в размер на 3192 лева бруто, а на Ташо Георгиев Кънев – на 2707 лева. Възнаграждението на Милена Миткова Ангелова е предвидено да е 200 лева.

Свързани компании:

Топлофикация Бургас АД(TPLB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:50 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още