IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спести време, като резервираш онлайн желаното изживяване или атракция за твоята ваканция

В сайта на онлайн туристическа агенция eSky се предлагат билети и пропуски за различни изживявания по целия свя

09:00 | 02.08.22 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: iStock</em></p>

Снимка: iStock

Почти всеки пътешественик обича да разглежда най-ключовите забележителности, когато посещава ново място. Често обаче това е съпроводено с немалко чакане по опашки, губене на времe и трупане на напрежение. За щастие, всичко това може да се избегне, ако резервираме билетите си онлайн.

В сайта на онлайн туристическа агенция eSky в раздел “Изживявания” се предлагат билети и пропуски за различни изживявания по целия свят: от музеи, галерии, събития и фестивали до организирани обиколки по суша и вода, кулинарни преживявания, увеселителни паркове и много други. Ето няколко примера за атракции, които можете да резервирате предварително онлайн:

Из остров Майорка с трамвай

Обикновено сме свикнали да разглеждаме градовете пеша, с колело или кола, но в Майорка си имат различен начин – с легендарния дървен трамвай Tren de Soller. Той предлага вълнуващо преживяване и приказни гледки, докато ви развежда из различни кътчета на Майорка. Обиколката включва и разглеждане на забележителности с автобус и катамаран, което допринася още повече за богатото преживяване.

Круиз до гръцките острови

На който и от гръцките островчета да почивате, винаги можете да отскочите до някое съседно с корабче. Изживяванията, от които можете да избирате, са безброй и те често включват пътешествие с кораб, парти с хапване и пийване на палубата, събиране на слънчеви лъчи, гмуркане в кристалните води и разглеждане на местните забележителности. Звучи вълнуващо и наистина си заслужава да се опита поне веднъж!

Еклектично преживяване в Малта

Малта е известна със Синята пещера (Blue Grotto), но не само. Тук можете да видите автентичното рибарско селище Марсашлок с легендарните шарени лодки с очи, като се насладите на открития пазар и интересните вкусове и аромати, които се предлагат там. Пещерата и пазарът са включени в много от предлаганите изживявания на острова, така че само за няколко часа да видите най-култовите местенца и да почерпите от местните бит, култура и кулинария.

Всички тези дейности и много други можете да резервирате онлайн в секция “Изживявания” в сайта на eSky.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:55 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още