IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гараж, в който ще пожелаете да живеете

Създаден е преди повече от 10 години, но все още буди възхищение

13:50 | 05.07.12 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: hqroom.ru</em></p>

Снимка: hqroom.ru

 

Заобиколени сме от еднотипни сгради, които ни карат да се чувстваме притиснати от градската среда. Това важи в още по-голяма степен за гаражите, при които атрактивната визия е напълно загърбена в името на функционалността.

Дизайнерът Брунете Фракароли обаче е успяла да съчетае атрактивна визия и максимална функционалност по уникален начин, като е създала гараж за живеене.

Той се простира на 120 квадратни метра, като предлага място за автомобил, велосипед, мотор и необходимите инструменти за тях. Това обаче не e всичко. В същото това пространство са налични кухненски кът, трапезария, офис кът, голям диван с холна маса и домашно кино. Изглежда чудесно, нали, особено с това Maserati Coupe в него?

А най-хубавото е, че в този гараж, или по-скоро в това помещение за живеене, ще се чувствате сред природата. То е изцяло остъклено, създадено е през 2001 година, но все още буди възхищение.

Повече снимки вижте в галерията на Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:23 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още