IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Зукърбърг отново е пръв – сред най-зле обличащите се знаменитости

Младият милиардер влезе с фанфари в „Модната зала на срама“ за 2010 година

16:34 | 17.01.11 г.
Марк Зукърбърг отново е пръв – сред най-зле обличащите се знаменитости

Достатъчно ли е да имаш няколко милиарда в банковата си сметка, за да си извън всякакви негативни класации и да притежаваш одобрението на хората по света? Едва ли. Поне не и ако се появяваш на официални събития с джапанки, дънки и тениска.

Под светлината на прожекторите тези „малки“ пропуски във вкуса и стила на обличане определено правят впечатление. И макар че хората отдавна са посрещнали Марк Зукърбърг по ума, за да отдават значение на дрехите му, визията все пак прави впечатление.

Той е най-младият милиардер в света, а списание "TIME" го определи за личност на годината.

Марк Зукърбърг обаче определено не е на "ти" с модните тенденции.

Така логично той попадна в "Модната зала на срама" за 2010 година. Списание Esquire нареди Зукърбърг сред 10-те най-зле обличащи се мъже-знаменитости за изминалата година.

От изданието са категорични, че носенето на тениски, дънки и джапанки (характерното облекло за милиардера) на официални събития не е проява на добър вкус.

"Дори и да си толкова влиятелна фигура, реномето ти олеква при появата с такова облекло", обяснява Esquire.

Като успокоение за създателя на Facebook може да се считат фактът, че в неособено престижната класация попадат звезди като Никълъс Кейдж, Чарли Шийн, Хоакин Финикс, дори и новият младежки секссимвол Робърт Патисън. 
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:44 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още