IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Vespa в офиса?

Млади испански дизайнери вдъхват нов живот за спрените от движение превозни средства

12:47 | 29.08.13 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Така изглеждат луксозните столове. <em>Снимка:&nbsp;Bel &amp; Bel&nbsp;</em></p>

Така изглеждат луксозните столове. Снимка: Bel & Bel 

Група млади дизайнери от базираната в Каталуния компания Bel & Bel са намерили нова употреба на скутерите Vespa, които вече не могат да бъдат използвани, пише онлайн изданието Luxury Insider.

Те изработват интересни столове от предните части на спрените от движение превозни средства. Към тях са добавени удобни и ергономични кожени седалки, като се предлагат четири различни модела.

Най-базовата версия е BV-08, като има и BV-10 и BV-12. И двата модела се произвеждат в ограничена бройка, като от фирмата предлагат много възможности за изработка на детайли и функции по поръчка. Всеки брой от модела BV-12 е номериран и е съпроводен с сертификат за автентичност от Bel & Bel.

Четвъртият модел е стол BV, изпълнен изцяло по поръчка на клиента. За момента няма много информация за тази опция. Така или иначе, вероятно ще е доста забавно да се разкарваш из офиса на колелата на тези наистина уникални столове.

По последни данни моделът BV-12 струва 2866 долара.

Снимки на модерните столове вижте в галерията

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:08 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още