IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Yettel повишава киберсигурността на бизнес клиентите си с Next Generation Firewall

Бизнесът може да защитава мрежата си, като сканира целия трафик за аномалии

12:23 | 07.05.24 г.
Автор - снимка
Създател
Yettel повишава киберсигурността на бизнес клиентите си с Next Generation Firewall

Yettel предлага цялостно решение за своите клиенти в областта на киберсигурността. Next Generation Firewall, или NGFW, представлява последно поколение „защитна стена“, която телекомът предоставя в партньорство с доказани компании, лидери на световния пазар, в лицето на Check Point, Cetin и Mnemonica.

Благодарение на Check Point security gateways част от широкия набор от инструменти и услуги, които се съдържат в NGFW, бизнесът може да защитава мрежата си, като сканира целия трафик за аномалии. Крайните устройства като компютри, лаптопи, таблети, мобилни устройства остават защитени от злонамерени атаки посредством инсталираните на тях софтуери Harmony Endpoint и Harmony Mobile. Harmony Email от своя страна може да защитава Office М365 или Google Workspace от хакерски атаки, които идват посредством имейл (Phishing), линкове, прикачени файлове и злонамерен софтуер.

„Защитната стена“, или Firewall, е един от основните компоненти, изграждащи инфраструктурата за информационна сигурност в една организация. Благодарение на нея клиентите имат осигурена защита на локалната си мрежа и на крайните устройства, свързани в нея. Чрез интеграцията на NGFW всяко дружество може да бъде предпазено от многобройните киберзаплахи, които зачестяват в наши дни.

Решението, предлагано от Yettel, се разработва от компании с повече от 30 години опит на пазара и разпространение по цял свят. То разполага и с полезна Sandboxing функция, чрез която корпоративните операции се изпълняват в безопасна, изолирана среда на отделна машина, която имитира операционната среда на крайния потребител. Sandboxing наблюдава файловете или кода при отварянето им и търси злонамерено поведение, за да предотврати навлизането на заплахи в мрежата. Така например зловреден софтуер във файлове като PDF, Microsoft Word, Excel и PowerPoint може да бъде безопасно открит и блокиран, преди файловете да достигнат до крайния потребител.

Иновативното решение защитава потребителската мрежа и крайните устройства в нея, така че винаги и в реално време да бъдат засичани познати и нови киберзаплахи. NGFW може да инспектира криптиран трафик за разпознаване и неутрализиране на атаките в мрежата.

Сертифицирани специалисти извършват инсталация и конфигурация на решението в клиентската инфраструктура спрямо техническото задание и индивидуалните потребности, след което осигуряват и поддръжка 24 часа, 7 дни в седмицата. Цената на услугата се определя от спецификата на клиентската инфраструктура, трафик, брой служители и използвани крайни устройства.

Повече за Next Generation Firewall на Yettel можете да откриете тук.

Последна актуализация: 12:24 | 07.05.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още
Финанси виж още