IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Професионален и надежден майстор на един клик разстояние

Сега най-накрая можете да се сбогувате с дългогодишното намиране на майстори "в морето" на резултатите от търсенето в Интернет

10:45 | 21.03.22 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: daibau.bg</em></p>

Снимка: daibau.bg

Самата мисъл за строеж или ремонт на дома предизвиква безпокойство и нервност у повечето хора. Причините за това са много и те се основават най-вече на предишни негативни преживявания като лоша комуникация с изпълнителя, недоволство от свършената работа или месеци наред чакане на майстора да дойде на адреса, а често има и непредвидени разходи, които водят до надхвърляне на бюджета. Сега обаче можете да се отпуснете, защото само за няколко минути ще можете да намерите надежден, професионален и опитен изпълнител навсякъде в България. Сега най-накрая можете да се сбогувате с дългогодишното намиране на майстори "в морето" на резултатите от търсенето в Интернет и многобройните телефонни разговори с различни изпълнители.

Забързаното ежедневие и голям брой задължения, които са неотложни, ни водят до заключението: времето е най-ценният ресурс! Именно липсата на време ни пречи да подредим дома, работното пространство или градината си в съответствие със собствените си желания и нужди.

Намирането на добър майстор вече не е илюзия!

Независимо дали ни предстои изливане на бетон, боядисване, поставяне на климатик, смяна на дограма или нещо друго, въпросът, който почти всеки от нас ще си зададе в началото, е: как да намеря добър майстор? Обикновено търсим отговора прелиствайки  „Жълти страници“ или сред резултатите от търсенето в интернет. Стигаме до телефон за контакт, но не и до основната информация: как наистина работи този майстор? Той отговаря ли на нашите критерии? За по-подробна информация като цена на работата му, възможност за идване на място съобразно текущите задължения, както и продължителност на работата, трябва да се свържем с него по телефона. Това обаче все още не гарантира добър резултат: че работата ще бъде свършена точно както сме искали или за времето и парите, които сме готови да отделим.

В такива ситуации мнозина ще се обърнат за „помощ от приятел“. Роднини, съседи, приятели могат да ни дадат препоръка въз основа на техния опит, но това отново не е гаранция. Може би този майстор се е справил чудесно с нашия познат, но други клиенти са били недоволни от неговата работа. Също така, ако това не е професията на нашия познат, той не може да даде обективна и професионална оценка. И отново се връщаме към предишната ситуация, която може да ни обезсърчи от самото начало.

Знаете ли обаче, че строителните или ремонтните дейности могат да преминат без стрес, несигурност и разочарование? Че самият процес може да бъде изпълнен с удоволствие, опростен до максимум с минимално отделено време?

Daibau.bg е интернет платформа за строителство и ремонт, която се занимава с успешно посредничество между изпълнители и хора, които имат нужда от тези дейности, тоест клиента. Всички, които планират ремонт на баня, кухня, озеленяване на градината, изграждане на определена сграда или друга работа, която изисква професионализъм и всеотдайност от майстора, най-накрая могат да си отдъхнат с облекчение. Целта на портала Daibau.bg е да облекчи клиентите, като им даде възможност бързо и лесно да стигнат до майстор, който има отлични препоръки и богат опит.

Само няколко минути ви делят от намирането на подходящ майстор - толкова ви е необходимо, за да попълните и изпратите запитване, което е в портала, и то напълно безплатно. Достатъчно е да направите описание на работата, тоест за кои дейности става дума, желания период на работа, както и мястото, където ще се извършва тя. Въз основа на въведената от вас информация ще ви бъдат предложени съответните изпълнители, от които се нуждаете. Можете също така да приложите снимки или скици в заявката, за да я представите толкова подробно, колкото искате, защото системата за търсене на платформата Дайбау работи, за да вземе предвид всички ваши изисквания и съответно да предложи идеалните решения. По този начин получавате по-добри оферти, точно както сте поискали!

Отчасти е даден отговорът на въпроса от самото начало: как да намеря добър майстор? С изпращане на запитване ще бъдете свързани с изпълнителите, чиято дейност е точно работата, която желаете да бъде извършена, в удобен за вас срок и на мястото, където се намирате. Но как да разберете, че изпълнителят е всеотдаен и надежден? По възможно най-добрия начин – от първа ръка.

Просто изберете майстор въз основа на неговите оценки

В портала Daibau.bg има опция за оценка на изпълнителя и оставяне на коментари, описващи удовлетвореността от работата му след приключването ѝ. По този начин вие получавате представа за качеството на услугите на изпълнителя и следователно ще ви е по-лесно да изберете този, който отговаря на вашите критерии по най-добрия възможен начин. Проверете какви отзиви са оставили предишни клиенти и въз основа на техния личен опит и удовлетворение вземете решение. Със сигурност ще бъдете по-спокойни, когато знаете, че повече хора са били доволни от бъдещия ви майстор, както и че той е бил обективно оценен за труда и усилията си. Това със сигурност е по-надеждна и изчерпателна препоръка, отколкото „помощ от приятел“.

Всеки изпълнител се старае да получи добра оценка и положителен коментар, защото това е най-добрата реклама за него. Известна е поговорката „Добрият глас се чува далече, а лошият - още по-далече“, така че изпълнителите подхождат към работата си възможно най-отговорно. Въпреки това, за да намали рисковете, платформата Daibau проверява работата на компанията, опита ѝ на пазара и публикува препоръки. Така че тези, които извършват работа по непрофесионален и некоректен начин, са изключени от търсенето на изпълнители.

След като сте взели решение въз основа на оценките, остава само да се договорите с избрания изпълнител за започване на работата.

 

Разберете какви са реалните цени на работата

Друга важна стъпка преди извършване на работата е да се запознаете с разходите. Какви са реалните цени на строителните работи? Много е важно отговорът, който получавате на този въпрос, да е точен и прецизен.

Средните цени на отделните дейности, продукти и услуги можете да намерите на портала Daibau. Тази опция ви позволява да получите подробна информация за цените, преди да се свържете с изпълнителите. Така не само ще управлявате по-добре времето, но и бюджета за реализацията на проекта.

Практически решения и актуални събития

В рамките на портала има списание с голям брой професионални текстове, полезни и интересни съвети в областта на строителството, архитектурата, интериорния и екстериорния дизайн. Също така има раздел „Забележителности в България“, който разкрива архитектурните богатства на страната ни.

Платформата Daibau може да се нарече и личен е-съветник, който, въз основа на техните желания и потребности, свързва клиентите с изпълнителите по лесен и ползотворен начин.  Всички, които при ремонт или строителство имат нужда от помощ, ще я получат на това място. Базата обединява над 5000 местни изпълнители. На вас остава само да изпратите безплатно запитване!

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:36 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още