IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Филип Багус за действията на ЕЦБ в Boom & Bust в неделя

Икономистът ще посети България за първи път на 21 май в София и ще е гост-лектор на конференцията „Бъдещето пред банковата система в Европа“

16:15 | 07.04.16 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Филип Багус. <em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Филип Багус. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Има ли план за действие Марио Драги при евентуалното излизане на Великобритания от ЕС и защо политици и централни банкери са толкова ужасени от явлението дефлация? Какво представлява концепцията за т.нар. „хеликоптерни пари“ и до какво може да доведе подобна политика? 

С коментар по горещите международни икономически теми ще се включи проф. Филип Багус в неделното издание на Boom & Bust от 21 часа по Bloomberg TV Bulgaria. В предаването германският икономист и професор ще коментира и за ефектите от отрицателните лихвени нива.

Филип Багус ще посети България за първи път на 21 май в София, когато ще се включи като гост-лектор на конференцията „Бъдещето пред банковата система в Европа“, организирана от Brain Workshop Institute.

Проф. Багус добива европейска известност и признание с книгата си „Трагедията на еврото”, издадена и високо оценена и у нас, в която анализира проблемите пред паричния съюз на Еврозоната.

Програмата на събитието, на което Investor.bg е медиен партньор, можете да видите тук http://braincon2016.com/#programa. 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:28 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още