В „Слънце Луна“ обучаваме младите хора на здравословен начин на живот, на избор на качествена храна, разказа Свилен Класанов, собственик на „Слънце Луна“ в предаването “Бизнес среща“ на Bloomberg TV Bulgaria.
Той поясни, че се съобразява с това какво допринасят продуктите, които произвежда неговата компания, за обществото и за околната среда. Част от компанията са хлебопекарни и вегетариански ресторант в София, мелница в с. Долна Диканя и онлайн магазин.
"Здравословната храна е приготвена на първо място от човек, от живи същества с правилното отношение и намерение, тоест хората да не са експлоатирани, приготвяйки тази храна", посочи той.
Класанов допълни още, че здравословната храна не трябва да бъде обработвана по начин, който да води до неприятни последици за организма, както и да е отгледана без химичната намеса.
Според бизнесмена, за да бъде един ресторант успешен, той трябва да има цялостна концепция и добър екип.
Що се отнася до създаването на екип, Класанов потвърди, че става все по-трудно да заинтригуваш човек да работи за някой друг и смята това за промяна, която се случва в световен мащаб.
„Хората стават все по-капризни и по-трудно мотивирани да работят за някой друг. Като добавим и факта, че много от младите интелигентни хора в България също избягаха в чужбина, става все по-трудно да се намери персонал, който да е наистина мотивиран да работи качествено и съвестно", сподели Свилен Класанов.
Той е категоричен, че мотивира хората си с добро отношение. "Общувам си с тях по най-естествен начин. Опитвам се спазвам абсолютно всички мои уговорки с тях, било то устни или писмени“, допълни той.
Вижте повече във видеото!


По 4987 евро от БВП се пада на човек от населението
НСИ: Работещите българи са 3, 726 млн. души
Осем пострадали при тежка катастрофа край Абланица
Борисов: Помолих Теменужка Петкова да махне от бюджета това, което искаха бизнесът и синдикатите
Желязков: Тази година България има два пъти по-висок икономически растеж от средния за Европа
Airbus е на 133 самолета от годишната си цел
Gol.bg празнува: 20 години истинска спортна журналистика
Признаването на руската окупация ще отключи вълни от насилие далеч отвъд Украйна
Петролът поскъпва за 2-ри ден поред воден от перспективите за излишък на пазара
AI асистентите компенсират разликата между физическо и онлайн пазаруване
Малка кола на старо с автоматик – ето 4 сигурни предложения
Lexus LFA се завърна като... електромобил
Нова технология на Mercedes прави задните спирачки безсмислени
REST - една малко известна екстра в стари Audi-та и VW-та
Най-готините коли на шампиони във Формула 1
Пиян младеж предизвика катастрофа с двама пострадали
Варненски пожарникари с календар като Victoria's Secret
Вълнуващи празнични предложения от А1: Премиум смартчасовници с до 600 лв. отстъпка
Желязков: Мораториумът за износ на дизел скоро може да отпадне, НС да реши за отмяната
Ватиканът обяви, че жените не могат да стават дякони
преди 7 години "Здравословната храна е приготвена на първо място от човек, от живи същества с правилното отношение и намерение, тоест хората да не са експлоатирани, приготвяйки тази храна", посочи той. ----------квооооо ? ако можеше човек да се наяде от празни приказки тоя щеше да е мастер шефа на републиката ... отговор Сигнализирай за неуместен коментар
преди 7 години Направо се чудя как сме оцелели, без да ни научат що е здравословна храна ;) отговор Сигнализирай за неуместен коментар