IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

17 български фирми участват в изложението "Балканско партньорство 2003"

09:01 | 18.11.03 г.
Автор - снимка
Създател
17 български фирми участват в изложението "Балканско партньорство 2003"
Днес в Солун започва второто двудневно изложение "Балканско партньорство 2003", в което участват 17 български фирми. Четири от тях имат самостоятелен щанд, а останалите ще проведат двудневни делови срещи с чуждестранни партньори. Това съобщиха от БСК.

В изложението участват фирми от Австрия, Белгия, Дания, Франция, Италия, Португалия, Испания, Финландия, Ирландия, Люксембург, Холандия, Швеция, Англия, Южна Русия, Турция и Румъния.

Целта на изложението е да се създадат бизнес отношения между страните от ЕС, Балканите и страните от Черноморският регион в областта на строителните материали и строителството, хранителните продукти, напитките (алкохол и вина), облеклата, машините, оборудването и инструментите.

Организатори на форума са Министерството на външните работи на Гърция, Асоциацията на износителите на Северна Гърция (SEVE) и Балканският и черноморски бизнес център (DIPEK).

Очаква се изложението да стане традиционно и да се провежда на всеки три години. Първото издание на "Балканско партньорство" се проведе през 2000 г.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:35 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още