IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

MGI Delta LLC - довереният партньор на бизнеса във финансовите услуги

За едва 3 години дружеството успя да се наложи като отличен бизнес партньор в силно доверителния сектор на одиторските и счетоводни услуги

09:00 | 15.11.22 г.
Автор - снимка
Създател

Снимка: MGI Delta Снимка: MGI Delta

Най-честият измерител за бизнес успех е финансовият резултат в края на годината. За тях обаче най-добрият показател за успех е доверието на клиентите и силният екип, който се запазва в същия основен състав вече трета поредна година. Те са MGI Delta, част от една от ТОП 20 одиторски мрежи в света - MGI Worldwide. 

Историята им започва през 2019 г, когато двамата бизнес съдружници и регистрирани одитори Мирослав Каменов и Владимир Колмаков успяват да се преборят да бъдат представители на престижната мрежа у нас. 3 години по-късно, в условията на силно конкурентен пазар и предизвикателства пред бизнеса, MGI Delta изпраща силен професионален сезон.

За професионалната година, завършваща на 30 септември, представителят на MGI Worldwide отчита консолидирани приходи от над 1 млн. лева. За едва 3 години дружеството успя да се наложи като отличен бизнес партньор в силно доверителния сектор на одиторските и счетоводни услуги.

 Наред с портфолиото от услуги, които се предлагат на българския пазар, расте и екипът на компанията, 15 души днес са част от екипа на MGI Delta, значителна част от тях още от основаването. Това им помага да познават в най-дребен детайл клиентите на фирмата и да са от оптимална полза за тях.

Портфолиото на дружеството включва над 100 клиенти, като 60% от тях ползват одиторски, а останалите 40% - счетоводни, данъчни и payroll услуги. Одиторските услуги се ползват от дружества с приходи от над 300 млн. лева, а payroll обслужването помага на компании с повече от 300 служители.

Освен традиционните дейности, компанията има сериозен ноу-хау в сферата на M&A – консултации, дю дилиджънс, както и оценки на акции и дялове. Все по-голямо доверие печели сред лидерите в отделните браншове: борсово търгувани дружества и дружества от обществен интерес. Представителството на MGI Worldwide се ползва с отлично име в разнообразни браншове като транспорт и логистика, фармация, небанкови финансови услуги, строителство, търговия със спортни стоки и ИТ.

“Знаем, че предоставяните от нас услуги имат силно доверителен характер и осъзнаваме нашата роля в развитието и успеха на клиентите ни. Затова, макар да звучи банално, винаги поставяме клиента в центъра на взаимоотношенията ни. Различното в нашата практика е предоставянето на добавена стойност за клиента. Подход, който гарантира високо професионално ниво и спазване на високи професионални стандарти”, споделя управляващият съдружник Мирослав Каменов.

Освен с философия за работа в условията на добри партньорски отношения, MGI Delta печели клиентите си със специфичен опит като одитор на групи, които имат дъщерни дружества в България и чужбина. Също така и като компонентен одитор на големи международни групи и дъщерни дружества в България.

Услугата “CFO as a service”

Все повече компании изпитват спорадична нужда от професионална финансова помощ по специфични въпроси и казуси. Най-често тези компании имат ясно изградени отдели и финансови ръководители, но по една или друга причина тези въпроси и казуси остават неразрешени, а това пречи на нормалния бизнес процес. 

MGI Delta предлага услугата “CFO as a service” за компании от различен мащаб и моментна нужда. Предимствата за клиентите на услугата са много. На първо място това е сигурността, че финансовите въпроси ще се разглеждат от опитни професионалисти и под пълна конфиденциалност. Също така услугата може да покрие период на нужда без трайно обвързване и ангажимент. Не на последно място има значение екипната работа и човешкият капитал на дадена компания.

Последна актуализация: 15:13 | 14.11.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Мениджмънт виж още
Финанси виж още