IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

APRA обяви стратегическо партньорство с една от най-големите международни консултантски компании

Българската консултантска компания обединява усилия с реномираната международна фирма CD Global Associates

19:03 | 06.12.22 г.
Автор - снимка
Създател
APRA обяви стратегическо партньорство с една от най-големите международни консултантски компании

Джойнт венчърът CD|APRA обединява стратегически APRA и CD Global Associates, които имат сериозен опит в провеждането на политически кампании, връзки с обществеността и изготвянето и имплементирането на стратегии.

APRA е доказано ефективна комуникационна консултантска компания, която работи с големи корпоративни структури, политически партии и неправителствени организации. Тя разполага с огромен екип от опитни професионалисти в своите 8 офиса на Балканите.

CD Global Associates е специализирана в международните отношения, връзките с обществеността и правителствени комуникации, както и създаването на политики. Воден от Дейн Уотърс, екипът е работил по политически и комуникационни кампании на всеки континент.

CD|APRA ще предлага на клиентите си стратегически консултации от офисите си из цяла континентална Европа, Лондон, Вашингтон, Ливан и Африка. Като експерти в провеждането на кампании, CD|APRA ще работи с тях за идентифициране на печеливши стратегии. Екипът ще използва проучвания на световно ниво, дигитална експертиза, правителствен и медиен опит.

„В тези времена на несигурност е по-важно от всякога да изградим взаимоотношения, които продължават да свързват света“, коментира Томислав Цолов, старши партньор в новото дружество.

„CD|APRA събира най-добрите таланти от различни части на света с една основна цел: да разработим печеливши стратегии за нашите клиенти, в зависимост от техните нужди. Това партньорство подчертава колко се е развил регионът през последното десетилетие. Нашата работа е забелязана и очакваме с нетърпение по-голям растеж и сериозни възможности през следващото десетилетие“, допълни той.

„CD|APRA обединява екип, който е работил на всеки континент. От водене на президентски кампании, кампании за министър-председател и референдуми, както и други политически кампании, издигане на реномето на компании в международни медии до организиране на огромни телевизионни събития, нашият екип има ненадминат опит с връзки по целия свят. Нашата цел ще бъде да решаваме сложни проблеми, независимо от това къде се намират те, като създаваме печеливши стратегии за нашите клиенти“, каза вторият старши партньор в компанията Дейн Уотърс.

CD Global Associates, с офиси в Бейрут, окръг Колумбия и Лондон, е създадена за решаване на комплексни глобални проблеми чрез търговски и политически дейности. Основана от Синтия Уорд и Дейн Уотърс, компанията има стратегически партньорства с глобален обхват и над един век колективен опит.

Основана в София през 1994 г. като една от първите ПР агенции на пазара у нас, APRA е единствената българска агенция, успяла да разшири и поддържа дейността си в различни страни на Балканите. През 2012 г. компанията отвори офиси в Северна Македония, Албания, Косово, Босна и Херцеговина, Словения, Черна гора и Сърбия, които по-късно бяха обединени в APRA PN Balkans Communication Group.

Последна актуализация: 19:05 | 06.12.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Мениджмънт виж още
Финанси виж още