IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БУЛСТРАД e „Застраховател на годината 2022“

Председателят на Народното събрание Росен Желязков връчи наградата на г-н Недялко Чандъров, председател на УС и главен изпълнителен директор

17:19 | 18.05.23 г.
Автор - снимка
Създател
Връчването на приза. Снимка: БУЛСТРАД
Връчването на приза. Снимка: БУЛСТРАД

За поредна година ЗЕАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ получи най-престижното отличие в застрахователния бранш – „ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА 2022“ в категория „Общо застраховане“.

Организатори на 15-ото издание на престижния конкурс са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ и Българската асоциация на застрахователните брокери.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков връчи наградата на г-н Недялко Чандъров, председател на УС и главен изпълнителен директор на ЗЕАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“.

При получаването на приза г-н Чандъров благодари на служителите на БУЛСТРАД, както и на застрахователните брокери, агенти, франчайзи, на всички партньори и клиенти на дружеството, и допълни:

„Благодаря много за оказаната чест и признание да получим този приз в най-трудната и оспорвана категория. Специални благодарности и за моите колеги от БУЛСТРАД, които са до мен във всекидневната работа, както са и сега с мен в залата. Лесно е да спечелиш, по-трудно е да повториш победата и да се задържиш на върха. Честито и на всички колеги, спечелили призовете в останалите категории! Пожелавам на всички застрахователи и приятели в залата здраве и енергия за нови професионални постижения в областта на застраховането!“.

На тазгодишното издание присъстваха множество високопоставени гости, сред които ръководители на държавни институции и регулаторни органи, представители на академичните среди и бизнеса.

С това отличие „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ за пореден път затвърди лидерската си позиция и отбеляза поредна силна година, в която, освен признанието на застрахователния бранш, извоюва и първо място на пазара по премиен приход. Двете компании „Булстрад ВИГ“ и „Булстрад Живот ВИГ“ генерират общ премиен приход от 492,1 милиона лева, както сочат официално публикуваните от Комисията по финансов надзор резултати за застрахователния пазар към 31.12.2022 г.

Последна актуализация: 17:19 | 18.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Банки и застрахователи виж още
Финанси виж още