Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Производството на енергия и строителството ще са във фокуса на седмицата

НСИ ще публикува данни за цените на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността, както и доходите и условията на живот за миналата година

Производството на енергия и строителството ще са във фокуса на седмицата

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство и бизнес тенденциите в промишлеността, строителството, търговията на дребно и услугите. 

В понеделник (30 април) Акционерите на "Чайкафарма Висококачествените лекарства" АД - София са обявили общо събрание.

Националният статистически институт ще публикува  информация за комбинираните съоръжения за електрическа енергия и топлинна енергия през 2016 г.

В първия работен ден ще станат известни бизнес тенденциите в промишлеността, строителството, търговията на дребно и услугите през този месец. 

НСИ ще даде данните за производството и доставките на енергийни продукти през февруари и цените на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността през март.

Ще излезе и годишната статистика за 2017 г. на доходите и условията на живот – индикатори за бедност и социално включване.

Вторник (1 май) е официален празник – Ден на труда и на международната работническа солидарност. 

За сряда (2 май) няма обявени събития.

В четвъртък (3 май) НСИ ще публикува фискални данни за подсектори "Централно държавно управление" и "Социалноосигурителни фондове" за март 2018 г.

Статистиката ще обяви актуална информация за издадени разрешителни за строеж и започнато строителство през първото тримесечие на годината. 

В петък (4 май) Българската народна банка ще информира за дългосрочния лихвен процент за оценка на степента на конвергенция през април 2018 г.

По статията работиха: Петя Стоянова, редактор Виктория Тошкова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Бюджет и финанси
Хампарцумян: Не се очертава ръст на лихвите по кредитите заради COVID кризата