IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Samsung се сблъсква с нови проблеми с батерията на свой смартфон

Потребители на Galaxy Note 8 се оплакват, че не могат да заредят устройствата си

10:14 | 02.01.18 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Част от собствениците на Galaxy Note 8 твърдят, че не са могли да заредят или да включат телефоните си, след като батерията им е паднала – проблем, който се наблюдава и при други смартфони, пише Engadget.

Въпреки че представители на Samsung се опитват да се справят с отделните случаи, говорител на компанията заяви, че фирмата е получила „много малък брой оплаквания, които могат да бъдат свързани с проблем със захранването“.

Проблемът изглежда е засегнал малък брой потребители и вероятно няма да донесе проблеми със сигурността.

Представителите на компанията съветват засегнатите потребители да поискат смартфоните им да бъдат заменени. Тези, които не желаят подобна стъпка, могат да опитат специално зареждане, което предполага често включване и изключване от контакта.

Разбира се, това не е особено приятна задача, а сигурността и ефективността не са гарантирани, но могат да ви спасят от ходене до магазина. Междувременно, ако имате Galaxy Note 8, може би не е много добра идея да оставяте батерията на устройството ви да се изтощи напълно.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:16 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още