Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Медии

Investor.bg и Dnes.bg бяха отличени за качествената и обективна журналистика

За четвърта поредна година бяха връчени наградите „Компания на годината“

Investor.bg и Dnes.bg бяха отличени за качествената и обективна журналистика

Главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов при получаването на наградата. Снимка: Investor.bg

Сайтовете Investor.bg и Dnes.bg, част от Investor Media Group, получиха приз за „Качествена и обективна журналистика и социална отговорност“ по време на четвъртото издание на „Компания на годината – Успехът на фокус“. Наградата, в категория Медии – Интернет, бе връчена по време на официална вечеря, организирана от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club.

По време на церемонията общо 23 компании, институции и медии получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; клиентски подход; успешен бизнес модел; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие и други. Наградите бяха връчени в различни категории, сред които: Медии, Строителство и архитектура, Високи технологии, Финансов сектор, FinTech Индустрия, Здравеопазване, Работодателска марка и други.

Целта на наградите „Компания на годината – Успехът на фокус” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост.

Повече подробности може да откриете тук!

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Медии
Мърдок: Идеята, че алгоритмите на онлайн гигантите са обективни, е пълна глупост