IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трейс ще изгражда инфраструктура в община Бяла за 2,7 млн. лв.

Срокът за изпълнение е 270 календарни дни

15:38 | 20.04.18 г. 1
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

„Трейс Груп Холд“ АД подписа договор за доизграждане на довеждаща инфраструктура за външни връзки на площадката на Регионалната система за управление на отпадъците за региона Борово, област Русе, с републиканската пътна мрежа и мрежите на техническата инфраструктура, съобщи компанията чрез БФБ – София.

Възложител на проекта е община Бяла, област Русе, а стойността на договора е 2,684 млн. лв. без ДДС. Срокът за изпълнение е 270 календарни дни.

От началото на годината акциите на компанията поскъпват с 0,66%, а през последната една година поевтиняват с  2,14% при пазарна капитализация от 110,836 млн. лв. 

Нетната печалба на „Трейс Груп Холд“ АД на неконсолидирана база за миналата година се повишава с близо 4% до 5,3 млн. лв.

Общите приходи от дейността на компанията възлизат на 173,2 млн. лв., което е ръст от 1,8% спрямо 2016 г.
 
Основен дял в структурата на приходите от дейността запазват приходите от строителни услуги, които са в размер на 152,5 млн. лв. Спрямо предходния период  тяхната стойност нараства с 5,85%. От тях 64,17% са приходи, реализирани в страната ни, а 35,83% - реализирани от клоновете в чужбина.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:15 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 4 rate down comment 0
Hahoto
преди 6 години
Дано не го изградят като участъка от магистрала Тракия: Чирпан - Стара Загора, който направиха преди време,че там могат да ти изпадат пломбите от друсане, в дясната лента. :(
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още