IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модис България разширява екипа си и планира да има 1600 служители до средата на 2019 г.

Глобалният доставчик на ИТ аутсорсинг услуги привлече за нови клиенти 5 международни компании и започва формирането на екипи

10:28 | 28.06.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Модис България</em></p>

Снимка: Модис България

В началото на тази година Адеко България предприе стратегическа стъпка, основавайки ново юридическо дружество и променяйки името, под което оперира на българския пазар. От януари аутсорсинг лидерът, с цел подобряване и развитие на бизнеса, се отдели в нова компания – Модис България. Тя продължава да е част от световния лидер в областта на човешките ресурси The Adecco Group. Начело на новото дружество застава Филип Рувре, който освен изпълнителен директор за България е и старши вицепрезидент, ИТ Аутсорсинг ЕМЕА и Индия в Адеко групата.

Бизнес развитие

През последните 6 месеца екипът на компанията работи усилено в насока развитие и създаване на по-гъвкави решения за клиентите си. Към момента Модис предоставя цялостни ИТ аутсорсинг решения в сферата на IT Service Desk и Data Center поддръжката, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и BPO решения на международни компании от цял свят. В резултат на направените подобрения компанията привлече нови пет международни компании.

Планове за разрастване

Модис България планира да наеме над 400 човека (владеещи чужди езици, софтуерни инженери, инженери техническа поддръжка и други) до средата на 2019 година. Новите служители ще имат възможност да станат част от глобален екип и да се възползват от многобройните придобивки, които компанията предлага. Сред тях са спортни карти, допълнително здравно осигуряване, зали за отдих и почивка, карти с отстъпки, както и включване в различни спортни и благотворителни инициативи. За да подпомогне растежа си, компанията ще отвори нов офис в София, а работи и над откриването на две нови офис локации – в Пловдив и Варна.

“Ние вярваме, че добрата комуникация, споделянето на знания и даване на обратна връзка са от изключителна важност не само за развитието на организацията, но и за нашите служители. Ето защо инвестираме в безплатни обучения, по-добра работна среда, спортни програми и редица други активности, с които да подобрим ангажираността, мотивацията и удовлетвореността на нашите служители.“ споделя Филип Рувре, изпълнителен директор на Модис България.

Към момента в Модис България работят над 1200 служители, а непрекъснатото развитие на компанията позволява на осигуряване на по-добри условия на заплащане и труд. Офисът на Модис се намира в бизнес сграда Kambanite Green Offices, която се намира в близост до "Бизнес Парк София“. Компанията се помещава на 4 етажа, с обща площ близо 7000 кв.м., които включват отворени офисни пространства, конферентни зали, общи пространства за срещи, зали за игри и отдих. Клас А сградата е съобразена с най-добрите практики в устойчивото строителство на зелени сгради и притежава престижния LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) сертификат. „Зелената“ сграда разполага и с паркинг за велосипеди, бани и други удобства за служителите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:34 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още