IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свободата да кажеш „Да“ на всяко плащане

Платежни решения като myPOS изцяло променят правилата на играта в полза на малките търговци

10:55 | 03.05.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Снимка: myPOS</p>

Снимка: myPOS

Дори и да не сте в крак с новите технологии, вероятно все по-често забелязвате хора, които предпочитат да плащат с карта – в кварталния магазин, в спа центъра, дори в зъболекарския кабинет. А понякога изваждат мобилния си телефон и само с едно доближаване до ПОС терминала плащат следобедното си кафе. Удобството да използваме технологиите, дори за ежедневните си покупки, ни завладява изцяло.

Готов ли е малкият и среден бизнес в България обаче за тази тенденция?

Вече да, защото платежни решения като myPOS изцяло променят правилата на играта в полза на малките търговци.

Лесна регистрация, без месечни такси

Една от основните пречки, които бизнесите посочват като причина да не приемат картови плащания, са месечните такси за обслужване и сложните процедури по кандидатстване и одобрение. С myPOS няма нито месечни/годишни такси, нито тромави процедури.

Регистрирате се изцяло онлайн, избирате най-подходящия за Вас терминал и започвате да приемате плащания без обвързващи договори и ненужни усложнения. А таксите? С myPOS заплащате само трансакционна такса за всяко получено плащане.

Приемате плащания през различни канали

myPOS не е просто ПОС терминал, който приема плащания с всички видове карти и безконтактни устройства. myPOS комбинира терминал с безплатна онлайн сметка, осигуряваща получаване и изпращане на преводи, бизнес дебитна карта и различни решения за приемане на плащания онлайн. На практика, разполагате с всичко необходимо да приемате картови плащания както на място, така и през различни онлайн канали – уебсайт, социални мрежи, имейл и други.

A най-силното предимство на решението е, че всички средства от приети плащания пристигат в сметката ви незабавно. Не е необходимо да чакате 3-5 дни, както е в общия случай, а можете да разполагате с парите си, както и когато поискате.

Допълнителни услуги за развитие на бизнеса

Освен разнообразие от платежни решения myPOS предоставя и безплатен достъп до допълнителни услуги, с които да генерирате допълнителни приходи.

Защо да не предложите персонализирани „гифт“ карти на клиентите си, които те с удоволствие ще закупят като подарък за свои близки и приятели? Така ще реализирате повече продажби и ще повишите лоялността към вашата марка, без да правите значителни инвестиции. Зареждането на „гифт“ картите се случва бързо и лесно през вашето myPOS устройство.

А благодарение на специалната услуга за презареждане, можете да зареждате ваучери за мобилни услуги на клиентите си, като им предлагате повече удобство, комфорт и още една причина да се върнат отново при вас.

„ДА“ на всяко плащане

Независимо дали имате малък магазин, кафене, спа център или друг бизнес, струва си да се замислите да започнете да приемате плащания с карта. Защото все по-често ще ви задават въпроса „ А мога ли да платя с карта?“. И за да бъде бизнесът ви наистина успешен, трябва да можете да кажете „Да“ на всяко плащане.

За повече информация или за да закупите ПОС терминал, посетете www.mypos.com или заповядайте в продуктовия магазин на бул. Джеймс Баучер 76A, Хил Тауър, София.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:48 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още