Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Специални предложения

Визията и пазарът на имоти в Стара Загора в предстояща дискусия на Imoti.net

Бизнес закуската на портала за имоти в Стара Загора ще се проведе на 21 май

Визията и пазарът на имоти в Стара Загора в предстояща дискусия на Imoti.net

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Какво е състоянието на пазара на имоти в Стара Загора и региона, нараства ли интересът към покупка на собствен дом и какви са изискванията на купувачите – тези и още теми ще бъдат обсъдени на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в Стара Загора. Тя ще се проведе на 21 май от 10 часа в хотел „Зеленият хълм“.

По време на бизнес закуската мениджъри от агенции за недвижими имоти, архитекти, представители на инвеститори, строителни компании и браншови организации в сектора ще представят и коментират интересни данни за тенденциите в имотния сектор и градоустройството.

В дискусиите ще се включат и представители на община Стара Загора, на ТПП и Агенцията за устойчиво развитие, които ще представят визията и бъдещите планове на местната власт за развитието на града.

Бизнес закуската на Imoti.net в Стара Загора е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора.

През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време.

В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

Бизнес закуската е част от проекта „Годишни награди на imoti.net“, генерален спонсор на които е Банка ДСК.

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Специални предложения

Последни новини

Коментари ()


Още от Специални предложения
TBI Bank с награда за ИТ проект на годината