Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

ВУЗФ с ново издание на „Академия за новите бизнес лидери“

С уъркшопа на тема „Чист Хоризонт с чиста енергия“ ВУЗФ се превръща в лаборатория за по-добро бъдеще

ВУЗФ с ново издание на „Академия за новите бизнес лидери“

Снимка: ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) продължава своя образователен проект „Академия за новите бизнес лидери“, но с нова тема - „Чист Хоризонт с чиста енергия“.

Заедно с Технократи на 31 януари в 10:30 часа университетът ще се превърне в истинска лаборатория за по-добро бъдеще, защото освен интересни дискусии, участниците в панела ще имат възможността да изпълнят реални експерименти за добиване на енергия в реално време.

Всеки месец през последните три години Академията на ВУЗФ събира ученици от 9,10,11 и 12-ти клас и работи с тях по социални теми, свързани с лидерство и иновации в дигиталния свят, провали и победи в бизнес средата, както и новата бизнескомуникация.

„Академията за новите бизнес лидери“ има за главна цел да развие у младите хора умения и качества, необходими на лидерите в съвременния бизнес, да спомогне за личностното и кариерно развитие на бъдещите студенти, както и да им даде увереност и мотивация за успещна реализация. До този момент в проекта са участвали над 600 ученици от различни училища в цялата страна.

„Академията за новите бизнес лидери“ е подходяща за ученици от 10, 11 и 12-ти клас, а заинтересованите могат да се регистрират за участие на marketing@vuzf.bg. Повече информация за събитието може да откриете на http://academy.vuzf.bg/

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Виктория Тошкова
Още по темата: Стратегии ВУЗФ

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Стратегии
Ученици от 4 български училища ще мерят сили в двудневно състезание за стартъп идеи