IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NS1.bg инвестира в сигурността на потребителите

Компанията създаде специален софтуер, с който всеки може да има собствен облачен сървър на ниски цени

11:10 | 12.06.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка:&nbsp;NS1.bg</p>

Снимка: NS1.bg

Хостинг компанията NS1.bg, която през годините се доказа като надежден партньор, направи сериозна инвестиция в сигурността на потребителите, разработвайки изцяло нов софтуер, с който дава възможност на всеки собственик на уебсайт да има разполага със свой управляем SSD облачен сървър на достъпна цена.

През годините стана ясно, че споделеният хостинг модел, който въпреки ефективността си, има едно слабо място - не може да предостави нужната сигурност на потребителите. Причината е, че споделеният хостинг сървър се използва от стотици сайтове и когато един от тях бъде компрометиран, той може да се използва за атака на останалите сайтове на сървъра. Този проблем вече може да бъде разрешен, благодарение на иновативната услуга на NS1.bg.

Собственият сървър, който първата в България хостинг компания разработи, гарантира по-висока сигурност и независимост на всеки потребител. Всеки клиент може да разполага със собствен сървър и системни ресурси за висока производителност 24 часа в денонощието. В същото време потребителят разполага и със собствен IP адрес.

„Опитът ни показва, че все повече хора се ориентират към преместване на сайтовете си на собствени сървъри, за да получат висока сигурност. Този процес ще се случва все по-бързо след въвеждането на GDPR регулацията за защита на лични данни, защото само чрез собствен сървър потребителите могат да имат възможното най-високо ниво на защита, което да предотврати евентуално компрометиране на личните данни“, обясни Владислав Георгиев – управител на NS1.bg.

За да може всеки собственик на сайт да си позволи собствен сървър, цената е от първостепенно значение. Затова NS1 създват 2 системи, които дават възможност на потребителя да оптимизира разходите си и в същото време му предлагат собствен SSD облачен сървър с включено пълно управление, контролен панел и ежедневни бекъпи на достъпна цена.

Контролният панел за новия софтуер е напълно съвместим със cPanel, което позволява лесно преместване на сайтове от cPanel сървъри и графичен интерфейс, който наподобява този на cPanel - така потребителят не трябва да се учи да работи с нов софтуер.

Повече за услугата можете да разберете тук! 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:58 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още