IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Garitage Park – мултифункционалност в 5 измерения

Дом, семейство и активен отдих на метри от работното място

17:20 | 29.11.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Garitage Park</em></p>

Снимка: Garitage Park

Мултифункционалността в днешното забързано ежедневие може да ни спести ценно време, което да посветим на най-важните неща в живота ни. Garitage Park е мащабен жилищен и бизнес комплекс разположен на 167 000 кв.м., който ще бъде оформен от пет основни функции: офиси, жилища, зелени площи и паркова среда, образование и спорт и развлечения.

·     Офиси. Garitage Park ще разполага с 95 000 кв.м. офиси. През първата фаза на проекта ще бъдат изградени две ниски пететажни офис сгради с обща отдаваема площ от 30 000 кв.м. Етажните площи от 2 400 кв.м. до 2 700 кв.м. ще са подходящи за компании, които търсят комфорт и простор за своите служители и екипи. 

·     Жилища. До 2018 г. Garitage Park ще предложи на семействата в столицата и района, както и на работещите в офисната зона на проекта, 130 жилищни единици с квадратура от 95 кв.м. до 210 кв.м. Те ще се помещават в 48 редови къщи и 14 апартаментни сгради с осигурено професионално управление и поддръжка от висококвалифицирани специалисти - 24-часова охрана и видеонаблюдение, почистване, сметоизвозване, поддръжка на общи части и зелени площи, както и гаранционна поддръжка. 

·     Зелени площи и паркова среда. Освен традиционното озеленяване в междусградните пространства в комплекса ще бъде изграден и парк с езеро, които общо ще заемат площ от 90 000 кв.м. Ще бъдат построени детски и спортни площадки. За реализирането на по-високия процент зеленина в Garitage Park е предвидено изграждането на високи сгради в североизточния край на проекта, както и огромни подземни части за повече от 4 000 паркоместа. 

·     Образование. Garitage Park ще разполага и с основно училище за 500 деца, като след учебните часове неговата база и спортни зали ще бъдат достъпни за всички живеещи в района.

·     Спорт и развлечения. За активния си отдих обитателите и посетителите на Garitage Park ще могат да ползват спортен център с 25-метров басейн разположени на площ от близо 3 000 кв.м. В допълнение има редица външни спортни площадки достъпни за ползвателите. Супермаркет, ресторанти, кафенета, пощенска станция и банков клон също ще са на разположение на всички в комплекса.

Garitage Park е първият мултифункционален комплекс в Централна и Източна Европа, предприел сертификация по международния метод BREEAM за екологична, икономическа и социална устойчивост.

За повече информация: www.garitagepark.com

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:50 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още