IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple представя новите модели Mac на 27 октомври?

Компанията отдавна не е правила значителни промени в тези устройства

16:34 | 19.10.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Apple планира да представи новите си компютри от серията Mac на 27 октомври, потвърдиха източници за Recode.

Ходът е очакван отдавна, като се има предвид, че компанията пусна MacOS Sierra миналия месец, но все още не е обявила нови модели компютри с този софтуер. Освен това новият хардуер се появява точно на време за коледния сезон.

Измина доста дълго време без Apple да направи значителни промени в който и да било от моделите на Mac, а повечето експерти насърчаваха потребителите да изчакат с покупките, докато линията не бъде обновена.

От своя страна Sierra поддържа възможността на гласовия асистент Siri да копира и поставя данни между iOS и MacOS устройства, заедно с други функции.

Очаква се събитието за представяне на устройствата да се състои някъде в близост до кампуса на Apple в Купертино, а не в Сан Франциско, където компанията провежда по-голяма част от големите си събития, включително представянето на iPhone 7.

Както изглежда, седмицата ще бъде натоварена. Във вторник технологичният гигант трябва да представи своя отчет, а Microsoft ще проведе свое събитие за хардуер с Windows 10 в Ню Йорк в сряда. В четвъртък пък се очаква да дебютират новите модели Mac.

Apple отказва да коментира темата. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:32 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още