IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британска агенция предлага „вампирски почивки“

Цената на вампирски уикенд в имение от 16-и век с ковчези вместо легла и затъмнени прозорци е 600 лири

17:23 | 31.10.14 г.
<p>
	<em>Снимка: www.oliverstravels.com</em></p>

Снимка: www.oliverstravels.com

Британска туристическа фирма предлага “вампирски почивки“, които са подходящи както за обсебените от Дракула фенове, така и за прекарване на празника Хелоуин, пише в. Daily Star.

За уникалното вампирско преживяване Oliver's Travels е трансформирала имение от 16-и век в Норт Беруик.

Леглата са заменени с ковчези, прозорците са затъмнени, за да не проникват през тях "вредните слънчеви лъчи", а персоналът работи през нощта. В имението освен това са забранени чесънът, Библиите и разпятията, както и острите предмети, които могат бъдат използвани като колове.

Вместо това туристическата агенция предлага специални „кървави“ коктейли, среднощни разходки, телевизионна вечер с филми като "Граф Дракула" и "Здрач", и дори кал от родината на Дракула Трансилвания.

Цената на вампирски уикенд е 600 лири.

"Целта ни е да предложим най-страховитата почивка", казва съсобственикът на туристическата агенция Оливър Бел.

Желаещите да се възползват от предложението на фирмата обаче първо ще трябва да попълват въпросници, за да се провери сериозността им по отношение на вампирите. Потенциалните гости ще трябва да отговарят на въпроси от типа колко студени стаи обитават, изглеждат ли по-млади от възрастта си и виждат ли добре през нощта. (БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:16 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още