IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Nintendo показа портативна конзола 3DS

Устройството е с два екрана, единият от които поддържа функция за 3D изображения, другият е сензорен

09:32 | 16.06.10 г.
Nintendo показа портативна конзола 3DS

Компанията Nintendo представи новата си преносима конзола Nintendo 3DS. Устройството е представено на пресконференция, посветена на излизането на приложението E3 на пазара, която ще се състои от 15 до 17 юни в Лос Анджелис.

Конзолата 3DS е оборудвана с две камери, които позволяват направата на триизмерни снимки. Един от екраните на преносимата конзола е сензорен, а другият поддържа триизмерен образ. Така потребителите могат да активират функция за обемни изображения, а така също и да регулират дълбочината на образа. Графичните характеристики на устройството са значително подобрени в сравнение с конзолата DS.

Устройството може да се използва за гледане на 3D филми. В него има и вграден модул за Wi-Fi, който позволява на потребителите да изтеглят допълнително съдържание и информация за участниците в игрите.

Президентът на Nintendo Сатору Ивата, който представи устройството по време на пресконференцията, не посочи дата за излизането на конзолата на пазара, както и очакваната цена на дребно. Очаква се тази информация да бъде съобщена скоро.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:22 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още