IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моми и ергени за милиони

Сред най-добрите партии за женене в Европа са наследниците на предприемачи и кралски особи със синя кръв

14:53 | 23.08.10 г.
<p>Наследниците на Ричард Брансън са на челните места сред &quot;най-апетитните&quot; моми и ергени за женене. Снимка: НАСА</p>

Наследниците на Ричард Брансън са на челните места сред "най-апетитните" моми и ергени за женене. Снимка: НАСА

Принцеса Виктория и щерката на Хилари и Бил Клинтън - Челси, вече се омъжиха. Догодина ще се жени и князът на Монако Албер Втори. А синът на британския престолонаследник принц Чарлз - принц Уилям, от години има връзка с Кейт Мидълтън. Това обаче съвсем не означава, че в Европа са свършили богатите и знатни ергени и моми за женене, пише електронното издание "Линтернот".

Сред дамите, които са най-добрите партии за женене в Европа, е Холи Брансън, 29-годишната дъщеря на британския милиардер и авантюрист Ричард Брансън. Тя е най-голямото дете в семейство и се отличава с това, че подобно на баща си обича да се занимава с най-разнородни неща. За известно време тя е манекенка и лице на модната линия на компанията Върджин, собственост на баща й. След това учи медицина в Лондонския университет. През 2008г. се захваща със сериозна работа в бащината фирма, като започна от най-ниското стъпало - стажантската работа. Известно време Холи Брансън бе забелязвана да флиртува с принц Уилям.

Холи има 26-годишен брат - Сам, който също като сестра си е бил в средите на моделите. Сам Брансън също може да си причисли към редиците на богатите ергени, тъй като няма сериозна приятелка. Децата на Брансън ще получат от баща си богатство, оценявано на 4 млрд. долара.

Третото дете на Каролина Монакска - Пиер Казираги, е младеж, който определено буди интерес сред дамите в Европа. За разлика от големия си брат Андреа и сестра си Шарлот, Пиер няма сериозна приятелка и само от време на време излиза с
италианската манекенка Беатриче Боромео. Пиер е трети в списъка за унаследяване на трона на Княжество Монако. Той обаче разполага с добри пари, тъй като поделя богатството на клана Грималди (официалното име на монакското княжеско семейство), възлизащо на 1 млрд. долара.

Миналата година за първи път на бала на дебютантките в Париж беше представена най-голямата дъщеря на шефа на фирмата Reno-Nissan Карлос Госн - Каролин. Каролин Госн е на 23 години, учи в Станфорд и се готви да наследи баща си начело на компанията. На този пост бразилецът Госн успя да натрупа истинско богатство. През 2008г. годишната му заплата беше от 1,2 млн. евро.

Британският принц Уилям може и да е безвъзвратно изгубен за европейските красавици, след като се подаде на чара на състудентката си Кейт Мидълтън, но брат му принц Хари остава все още свободен. Третият в списъка за унаследяване на британската корона принц обаче е пагубно известен с пиянските вечеринки и със сблъсъците си с папараци. Въпреки това обаче сумите, които му се приписват като наследник на британската кралица Елизабет Втора.(375 млн. евро), в които не влизат недвижимите имоти на кралицата, със сигурност биха помогнали на някоя придирчива дама да си затвори очите за някои недостатъци на престолонаследника с буйна кръв.

Когато човек има баща, класиран на девето място в списъка на най-богатите хора на списание Forbes и притежава богатство, оценявано на 25 млрд. долара, то няма как да не бъде забелязан и споменат в класацията на „най-апетитните“ моми и ергени. Такъв е случаят и с 24-годишната Марта Ортега, третото дете на Амансио Ортега, притежател на модната марка Zara. Марта работи в маркетинговия отдел на компанията на баща си и заедно с него е основала фирма за недвижими имоти.

Внукът на краля на Белгия Албер Втори, синът на второто кралско дете, Астрид Белгийска и на великия херцог Лоренц Австрийски, 24-годишният принц Амедео Белгийски може също спокойно да бъде поставен в списъка на най-атрактивните ергени в Европа.

Той е учил във военно училище, после е завършил икономика в Лондон, а от миналата година работи в представителство на финансовата и консултантска компания Делойт в Ню Йорк. Амедео има само един недостатък, той е едва на шесто място по унаследяване на короната на Белгия след вуйчо си Филип, братовчедките си и майка си.

Сестрата на Амедео, 22-годишната принцеса Мария Лаура също не е за изпускане. Тя е второто дете на Астрид и Лоренц Австрийски. Учи в Лондон и сега е на стаж в Китай за няколко месеца. Досега принцесата беше доста дискретна, но от няколко
месеца вече се появява на обществени места и то по начин, който винаги поразява медиите. И Амедео, и Мария Лаура ще получат дял от оценяваното на 1 млрд. евро богатство на белгийската кралска династия.

Най-жизненият млад член на британското кралско семейство е принцеса Юджийн, 20-годишната втора дъщеря на херцогинята на Йорк Сара Фергюсън и на принц Андрю. Тя винаги е обект на внимание, докато сестра й Биатрис винаги е била подигравана за килограмите си. Отскоро Юджийн е без кавалер. Тя учи политически науки, история на изкуствата и литература в университета в Нюкасъл. Вярно, майка й е на ръба на фалита, но се очаква, че кралицата ще отпусне щедра сума в наследство на внучката си.

Някои знатни особи все нямат късмет в любовта. Като например принцеса Даяна, или пък шведската принцеса Мадалена, трета в списъка за унаследяване на шведската корона. Родена преди 28 години, от няколко години тя изживяваше истинска идилия с адвоката Йонас Бергстрьом. През август миналата година дори
двамата се сгодиха с гръм и трясък, но всичко рухна в края на април тази година.

Тогава бивша хандбалистка разкри, че има връзка с годеника на принцесата, годежът беше разтурен и така дъщерята на шведския крал Карл-Густав и на кралица Силвия се озова на пазара на самотните сърца - положение, което никак не е радостно за младата дама, опитваща се от години да излезе от сянката на престолонаследничката - принцеса Виктория.

На 34 години принц Георг Фредерик Пруски все още е ерген. Той е третото дете на принц Лудвиг Фердинанд Пруски. От 1994г. Георг Фредерик е начело на Пруската династия, известна като клана Хохенцолерн. Учил е икономика в Фрайберг и е
наследник на част от богатството на предците си. Единственият му недостатък е, че обича да споделя това богатство с хора, които нямат пари и всяка година кани в замъка си Хохенцолерн бедни деца.

На 28 години Гийом Люксембургски все още се води официално ерген. Той е директен наследник на великия херцог на Люксембург Анри. Гийом е учил за офицер в британската кралска военна академия в Сандхърст, а после и международна политика. От няколко години той представлява баща си при пътувания в чужбина и участва във взимането на правителствените решения в родината си.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:18 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още