IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отвориха офертите за поддържане на пътната мрежа на 4 области

Кандидатите за поддържане на пътищата на областите Варна и Бургас са по трима, а на областите Ловеч и Габрово - по двама

17:05 | 25.08.10 г.
Автор - снимка
Създател
Отвориха офертите за поддържане на пътната мрежа на 4 области

В Областните пътни управления на Ловеч, Варна, Бургас и Габрово бяха отворени офертите на фирмите (обединенията), участващи в конкурса за определяне на изпълнител за извършване на поддържане на републиканската пътна мрежа в съответната област, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

По Закона за пътищата АПИ, както и поделенията й в страната, стопанисват републиканската пътна мрежа. Обявените конкурси са за превантивно, текущо и зимно поддържане, както и за ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации.

За поддържане на пътищата в област Ловеч, които са с обща дължина 735 км, са подали документи двама кандидати - Обединение „Ловеч 2010" и Дружество по ЗЗД „Пътстрой – 2010".

За поддържане на пътищата в област Варна, които са с обща дължина 712 км, има трима кандидати: „Хидрострой” АД; ДЗЗД „Североизток груп” („Пътно строителство” АД, „Инжстройинженеринг” ЕООД , „Пътища и мостове” ЕООД); Обединение „Пътно поддържане Варна“ („Зебра” ООД, „Стимекс” ЕООД, „Автомагистрали–Черно море” АД, ЕТ „Станка Василева”).

Офертите на поддържане на пътната мрежа на Бургас също са три и са подадени от: Сдружение „Пътстрой-Бургас; Обединение „Черно море ДЗЗД“; „ГБС Инфраструктурно строителство” АД.

Кандидатите за поддържане на пътната мрежа на област Гарово с обща дължина 503 км са двама: Консорциум „РПМ Габрово–2010” - гр.Габрово и Обединение „Интегрирани инфраструктури Габрово” - гр.Пловдив.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:16 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още