IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В Рим продават „най-малкия апартамент в света“ - 5 кв. м за 50 хил. евро

Бившата портиерна в центъра на италианската столица е с площ от едва 5 кв. метра и офертна цена от 50 хил. евро

13:13 | 05.10.10 г. 1
В Рим продават „най-малкия апартамент в света“ - 5 кв. м за 50 хил. евро

Бивша портиерна в Рим с площ едва 5 квадратни метра е обявена за продажба срещу 43 хил. паунда (близо 50 хил. евро), съобщи британският Telegraph.

Жилището се описва като най-малкия апартамент в света и се намира в сърцето на италианската столица, която е един от най-скъпите пазари на имоти.

Въпреки че в жилището едва се побира едно легло, собственикът му твърди, че е залят от запитвания, откакто го обявил за продажба преди няколко дни.

Апартаментът се състои от баня с душ и мивка на партерния етаж и стълба, която води до платформа, побираща единично легло. Има един прозорец, но за да го отвори, човек трябва да се качи на леглото.

Локацията е интересна – намира се точно зад Palazzo Grazioli – имение, което се ползва под наем от италианския премиер Силвио Берлускони като частна резиденция.

В Коста Рика пък продават новостроящ се апартамент, който се рекламира като най-големия в света. Площта му ще бъде 6360 кв. м, а исканата цена е 50 млн. долара.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:02 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
lostprophet
преди 13 години
Хехехе, 50 хил. евро за миша дупка!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още