IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спряха тока на яхтено пристанище „Марина Диневи”

До момента яхтеното пристанище е било със статут на временно захранен с електроенергия обект

11:40 | 01.11.10 г.
Автор - снимка
Създател
Спряха тока на яхтено пристанище „Марина Диневи”

“ЕВН България Електроразпределение” АД в изпълнение на заповед на Регионална дирекция за национален строителен контрол (РДНСК) - Бургас днес изключи електрозахранването на яхтено пристанище „Марина Диневи” в гр. Свети Влас, съобщиха от електроенергийното дружество.

Оттам уточняват, че спирането на електрозахранването е на основание издадена заповед от РДНСК за забрана достъп и ползване на строеж „Яхтено пристанище-II етап: Тилна обслужваща постройка” в гр. Свети Влас.

Съгласно заповедта обектът „се ползва по предназначение без да е въведен в експлоатация от компетентния орган по Закона за устройство на територията (ЗУТ), т.е. без да е издадено разрешение за ползване от органите на Дирекция "Национален строителен контрол".

До момента пристанище „Марина Диневи” е получавало електрозахранване на основание предоставен документ за разрешение за строеж, издадено от Община Несебър, и е било със статут на временно захранен с електроенергия обект, уточняват от ЕВН България.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:29 | 25.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още