IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фонд Имоти АДСИЦ е вече вписаното ново име на БенчМарк Фонд имоти АДСИЦ

Над 6 години дружеството се търгуваше с името БенчМарк фонд имоти АДСИЦ

17:46 | 08.02.11 г.
Фонд Имоти АДСИЦ е вече вписаното ново име на БенчМарк Фонд имоти АДСИЦ

Фонд Имоти АДСИЦ е вече вписаното в Търговския регистър ново име на БенчМарк Фонд имоти АДСИЦ, съобщи дружеството чрез Бюлетин Investor.bg. Името на дружеството вече е променено и в базата данни на Investor.bg.

Над 6 години (от 29 ноември 2004 г.)  дружеството се търгуваше на БФБ-София с името БенчМарк фонд имоти АДСИЦ.

Вписана е и смяната на адресът на управление, като той вече ще бъде гр. София, бул. Цариградско шосе 159 (Бенчмарк Бизнес център), вместо гр. София ул. Вискяр планина 19. Вписани са и промените в устава на Фонд Имоти АДСИЦ.

Решението за смяна на адреса и името бе взето от акционерите на 31 януари 2011 г.

Основни активи на дружеството са БенчМарк Бизнес Център на Цариградско шосе в София, Раковски бизнес център на пл. Славейков в София и проект в Боровец. Дружеството е в процес на преговори за продажба на двете си сгради в София.

С дял от 8,48% в капитала на дружеството са пенсионните фондове на Ай Ен Джи, а с 11,18% тези на Алианц България. Фондовете на Ай Ен Джи са придобили част от пакета на исландската Landsbanki.

За последните 12 месеца акциите на дружеството поевтиняват с 55% до 20 ст. за акция и 4,7 млн. лв. пазарна капитализация.
 

Свързани компании:

Фонд имоти АДСИЦ(FUES)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:25 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още