IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фонд Имоти АДСИЦ организира търг за офис сградата си на Цариградско шосе в София

Няма минимална цена, както и задължение фондът да пристъпи към сделка с предложилия най-добра оферта

18:11 | 14.10.11 г. 3
<p>
	Офис сградата на бул. Цариградско шосе.&nbsp;<em>Снимка: www.benchmark.bg</em></p>

Офис сградата на бул. Цариградско шосе. Снимка: www.benchmark.bg

Фонд Имоти АДСИЦ организира търг за продажба на "Търговска и офис сграда с подземни гаражи", намираща се в гр. София на бул. Цариградско шосе 159, съобщи дружеството чрез Бюлетин Investor.bg.

Няма минимална цена, както и задължение фондът да пристъпи към сделка с предложилия най добра цена. От фонда се освобождават от това задължение, като заявяват че настоящата обява не е публична покана или публично предложение, а покана за подаване на оферти, като от това не произтича и не може да произтече никакво договорно задължение.

Оферти се подават с срок до 17:00 ч. на 8 ноември 2011 г. на адрес гр. София 1407, бул Черни връх 32 А.

Цената на документацията за участие в търга е 100 лв., като ще се приемат само оферти от закупили документацията и приели условията за участие, които са част от документацията.

Сградата е с разгъната застроена площ от 35 079 кв. м. и е въведена в експлоатация с разрешение за ползване през 2010 г.
Офис площите са 17 560 кв. м. и са разположени на 14 етажа, като в обявлението е уточнено, че са клас А. Търговските площи са 2 етажа и са 6 182 кв. м. Ресторантите, кафенета и терасите са с площ 1 906 кв. м. Подземния паркинг има 363 паркоместа на 2 нива, а сградата има и 32 надземни паркоместа.

Сградата е до метростанцията на бул. Цариградско шосе на първия лъч на столичното метро и се намира на около 10 км. от центъра на София. Предстои метростанцията да бъде открита през 2012 г., като плановете са това да стане през април. Към нея има и паркинг за 1 500 автомобила.

През пролетта на 2009 г. Фонд имоти АДСИЦ организира търг за продажба на правото на строеж върху УПИ в град Кюстендил с начална цена от 1,25 млн. лв., но кандидат-купувачи не се явиха. Впоследствие правото на строеж бе продадено, като цената и купувачът не бяха оповестени.

Свързани компании:

Фонд имоти АДСИЦ(FUES)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:14 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 1 rate down comment 0
Императорът
преди 12 години
Що не я шитнат като тргне влакът дотам? Тогава по-може да има интерес.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 6 rate down comment 0
muchograsies
преди 12 години
Това ми изглежда като "айде бате на ефтините думати изтински балгарски произведени в Китай" на сергиите където избягвам вече да ходя :(
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 2
XY
преди 12 години
Крайно време е нещо да продадем ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още